Städtjänster

Hemstädning

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet. Vi vet hur svårt det är att få tiden att räcka till och hjälper dig i vardagen, så som du vill ha det. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans en plan som passar dig.
PRIS EFTER SKATTEREDUKTION – FRÅN 199:- / timme

Kontorsstäd

En fräsch och funktionell arbetsmiljö är en förutsättning för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna. Därför utför vi företagsstädning med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig.

Flyttstäd

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste, särskilt när man hellre vill packa upp och inreda i sitt nya hem. Dessutom kan en flyttstädning som inte blir godkänd bli dyr. Vi har expertkunskapen och vet vad som måste göras. Och vår nöjd kund-garanti och slutbesiktning säkerställer att både lämnande och ny part blir nöjd med resultatet. Fönsterputsning ingår alltid i flyttstädning.
PRIS FRÅN 19:- / KVM

Fönsterputs

Att putsa fönster är en konst – och att få till det kan kräva såväl akrobatiska färdigheter som stort tålamod. Våra fönsterexperter gör jobbet lika snabbt som effektivt.

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt. En nystädad bostad som luktar gott ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning.
PRIS FRÅN 19:- / KVM

Städning, dödsbo

När en närstående gått bort måste sorgen få ta sin tid. Samtidigt är det mängder av saker som de anhöriga måste ta hand om vid ett dödsfall. Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en av de saker som tidigt måste lösas. Men när kraften saknas och sorgen är för stor, hur gör man då? Kontakta oss så avlastar vi dig med det praktiska.